سقف کاذب برای مکانهایی استفاده میشود که بخواهیم سقف کاذب هم عایق حرارتی و هم صوتی باشد. در این نوع از سقف به دلیل وجود تعداد زیادی تایل، انواع مختلفی مانند سقف کاذب ، سقف کاذب فاین استراتوس (Fine Stratos)، سقف کاذب فلیگران (Filigran)، سقف کاذب پلانت (Planet)، سقف کاذباستار (Star)، سقف کاذب اشلیشت (Schlicht)، سقف کاذب فاین فرسکو (Fine Fresko)، حاصل میشود.
سقف کاذب در کل به دو نوع تقسیم میشود: سقف کاذب با تایل ساده، سقف کاذب با تایل لبهدار
که در سقف کاذب لبهدار از تایل ساده استفاده میشود و در سقف کاذب لبهدار، تایل ۵ میل از سپری پایینتر قرار میگیرد، که این امر جلوه بهتری به سقف کاذب داده و کار را زیباتر میکند.
سقف کاذب دیگری که میتوان نام برد، سقف کاذب فلزی و آلومینیومی میباشد. این نوع سقف کاذب نیز خود به چند نوع تقسیم میشود از جمله:
– سقف کاذب فلزی با تایل آلومینیومی ساده که در این نوع، سقف را به صورت یک فلت ساده یکپارچه میبینیم.
– سقف کاذب فلزی با تایل تمام پانچ که مزیت این نوع، جذب صوت
از مزایای این نوع سقف، داشتن پایداری بیشتر نسبت به انواع دیگر است. بطورکلی این نوع از سقفها جایگزین سقف کاذبهای سنتی قدیم مانند رابیتسکاری و سقف کاذب گچی میباشد.
سقفهای مشبک سیستم کناف (Click) سقفهایی با قابلیت اجرایی سریع و آسان بوده و از ویژگیهای زیر برخوردارند:
– سرعت اجرایی بالا
– دسترسی آسان به فضای تاسیساتی پشت سقف کاذب
– تعمیر و نگهداری آسان
– حذف رنگآمیزی در صورت استفاده از صفحات روکشدار
در این ساختار میتوان از انواع صفحات موجود مانند تایلهای گچی سوراخدار (اکوستیک)، ساده با پوشش و بدون پوشش و انواع تایلهای آلومینیومی استفاده کرد. سازه سپری شکل با فاصله محور تا محور ۶۰۰ میلیمتر جزء اصلی این ساختار را تشکیل میدهد که بوسیله آویز قابل تنظیم به سقف اصلی متصل میگردد.
از سقف کاذب میتوان در بازسازی توالت و سرویس بهداشتی استفاده بهینه ای کرد.
دیدگاه خود را بنویسید